Ook de allerkleinsten zijn zondag 5 juni welkom op de Early Rider Classic


Op 5 juni wordt het peloton in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verwacht voor de Brussels Cycling Classic. Die dag krijgen koersfans van jong tot oud de kans om zich coureur te wanen. Zo kunnen sportievelingen meefietsen met de Brussels Cycling Challenge en kunnen de allerkleinsten hun snelle benen demonstreren tijdens de Early Rider Classic!  

Kom jij op zondag 5 juni ook de Brussels Cycling Classic-sfeer opsnuiven? Dan zal je daar niet alleen kunnen genieten van het profpeloton of de deelnemers aan de Brussels Cycling Challenge met een applaus verwelkomen, maar zie je ook hoe de toekomst van het wielrennen die dag toont wat ze in haar mars heeft op een loopfietsje. De allerkleinste sportievelingen nemen het die middag op tegen elkaar tijdens een echte loopfietsjeskoers! 

Heb jij opkomend wielertalent in huis dat tussen 2017 en 2020 geboren is? Schrijf dan nu je zoon of dochter in en zak op zondag 5 juni naar het Victor Boin Stadion in Brussel af. Daar supporter je terwijl je kleine sportieveling zijn of haar snelle benen op de loopfiets toont!  

PRAKTISCH

Wanneer
Zondag 5 juni 2022 // 15u30 (aanmelden kan vanaf 15u)

Waar
Victor Boin Stadion, Jan Palfynlaan 10, Brussel 

Wie
Meisjes geboren 2017-2018
Jongens geboren 2017-2018
Meisje geboren 2019-2020 
Jongens geboren 2019-2020 

Schrijf je toekomstige Kopecky of Evenepoel op voorhand in, pomp de bandjes van zijn of haar loopfietsje op en schreeuw je kleine wielerheld op 5 juni vooruit in het Victor Boin Stadion

.