VOLZET: Zin in een gratis rit in peloton? Fiets mee met de Brussels Cycling Challenge!


Heb je je altijd al eens een echte prof willen voelen? Dan hebben wij voor jou dé ideale uitdaging tijdens de komende editie van de Brussels Cycling Classic. Op zondag 5 juni gaan we niet alleen op zoek naar een opvolger voor Remco Evenepoel, maar kan ook jij in peloton op verkenning met de Brussels Cycling Challenge. Beste nieuws van de dag: het is helemaal gratis!

Terwijl de renners hun Brussels Cycling Classic afwerken, bieden wij jou de kans om met één van onze pelotons zelf de finale te gaan verkennen. De Brussels Cycling Challenge is een groepsrit van 110 km de van start gaat aan het Atomium, in het hart van onze Belgische hoofdstad. Op kop van het peloton of liever meeglijden in de buik van de groep? Jij kiest en dat aan een tempo van 28 km/u gemiddeld.

Het enige wat jij moet doen is trappen en je voorbereiden op de Muur, want wij voorzien alle nodige  professionele begeleiding en een bevoorrading onderweg voor een onbezorgde tocht. Na de sportieve uitdagingen op grondgebied Geraardsbergen zet jij met jouw peloton weer koers naar het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en is het eerste applaus op de Houba De Strooperlaan dit jaar niet voor de winnaar bij de profs, maar wel voor jou!

Wat je moet doen om deel te nemen? Enkel registreren en op 5 juni om 11u00 aan de start van jouw Brussels Cycling Challenge staan. Wie zich registreert ontvangt in aanloop van het evenement nog een infomail met alle praktische informatie. Tot in Brussel!