Zondag is meer dan koers alleen!


Jouw favoriet aanmoedigen aan start of finish? Dat kan! Maar dat is niet alles. Fans van het eerste uur kunnen een hele dag van de wielersfeer genieten, want er valt naast de wedstrijd nog heel wat te beleven tijdens de Brussels Cycling Classic. Ontdek hieronder welke leuke en gratis extra’s we in petto hebben voor jou en je hele gezin.  

De wielerdag in en rond Brussel wordt op gang gefloten met de Brussels Cycling Challenge. Om 11u kunnen wielertoeristen, net zoals de profs de finale aan een test onderwerpen. Wil jij hen graag aanmoedigen, zoek je dan zeker een plekje langs het parcours of aan de start en finish aan het Victor Boin Stadion. 

Laat je het fietsen liever over aan de renners, maar wil je wel de sfeer komen opsnuiven? Vanaf 13u kan je met een DJ op de achtergrond en verschillende foodtrucks op de site supporteren voor jouw favoriete renner. Neem jij je kleine wielerfan mee naar Brussel? Groot gelijk, want ook voor kinderen is er heel wat te doen. Zo is er vanaf 14u kinderanimatie voorzien en kan jouw kleine wielerfan (geboren tussen 2017 en 2020) op de (loop)fiets de beentjes testen tijdens de Early Rider Classic. Pomp de bandjes van dat loopfietsje alvast op en schrijf je kleine wielerheld(in) hier in!  

De pelotons van de Brussel Cycling Challenge hebben om 16u de finale van de dag achter de kiezen en rijden onder de finishboog door richting het Victor Boin Stadion. Goed op tijd voor de finish van de profs, want rond de klok van 17u kennen we de opvolger van Remco Evenepoel op de Houba de Strooplaan 

Bekijk het overzicht hier nog eens en ontdek waar en wanneer jij kan komen genieten van de Brussels Cycling Classic.